ATIKSU ARITMA TESİSİ TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

18 Haziran 2021 Cuma

Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Çanakçı Mahallesi’nde Atıksu Arıtma Tesisi Temel Atma töreni gerçekleştirildi.

Tören İlçe Kaymakamı Ali Arıkan,MASKİ Genel Müdürü Ramazan Burak Aslay,İller Bankası İzmir Bölge Müdürü Enver Çelebi,MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Kadir Erman Aydıner, İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır,İller Bankası Yapım Uygulamaları Müdürü Mehtap Büyüknisan,Ak Parti İlçe Başkanı  Nihat Demirci ve  MHP İlçe Başkanı Ahmet Buldanlı ,Meclis üyeleri ve Muhtarların katılımıyla geçekleşti.

Belediye Başkanı Necati Selçuk; “Bu tesis ile birlikte gelecek nesillere daha yeşil ve temiz bir kent bırakmayı hedeflerken,tesis sayesinde su kaynaklarımızın ve çevremizin korunmasını sağlayacağız.Üretken belediyecilik anlayışıyla Projenin yapımında başından sonuna emeği olan büyük katkısı olan MASKİ Genel Müdürümüz ve Proje ekibine,İller Bankası Bölge Müdürümüze,ekibine ve Gelecek seçimler için değil,Gelecek nesiller için yatırım yapıyoruz diyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Cengiz Ergün’e teşekkürlerimi borç bilirim.”dedi.